Ucuz İnternet Fiyatları

En Ucuz İnternet Telkotürk`te

Ucuz internet fiyatları hakkında en doğru bilgiyi nasıl alabilirsiniz? Piyasada ucuz internet hizmeti sunan firmalar hangisidir? İstanbul`da en ucuz internet fiyatlarını sunan Telkotürk firmasının uzmanlarından bu soruların cevaplarını alalım.
Ucuz İnternet Fiyatları - Telkotürk
Ucuz İnternet Fiyatları - Telkotürk
Ucuz internet fiyatları ile ilgili hizmet veren operatörlerin başında Telkotürk internet servis sağlayıcı gelmektedir. Web sitesinin ilgili sayfalarını ziyaret ettiğinizde paketler hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Uzun yılların bilgi birikimi ve profesyonel ekip ile çalışmanın avantajlarıyla kullanıcılarına hizmet sunan Telkotürk, 60 bine yaklaşan kullanıcı sayısıyla Türkiye`nin en büyük internet servis sağlayıcılarından bir tanesidir. 
En Ucuz İnternet Telkotürk`te - Telkotürk
En Ucuz İnternet Telkotürk`te - Telkotürk
İstanbul`da başlayan ve kısa sürede Türkiye`nin en ücra yerlerine kadar ulaşan devasa bir internet ağına ulaşmayı başaran Telkotürk, kurumsal alt yapısını tamamlamış, modern ekipmanlara sahip ve uzman ekiplerden oluşan kadrolarla müşterilerinin güvenini kısa sürede kazanmıştır.

Ucuz İnternet`e Nasıl Sahip Olunur?

İnternet kullanma maliyetinin giderek arttığı günümüzde, ucuz internete ulaşmanın birkaç yöntemi vardır. Telkotürk web sayfasında ucuz internet konusunu incelemenizi öneriyoruz. Size birkaç adımda ucuz internete ulaşmanın ipuçlarını vermek istiyoruz.

1. Modeminiz size ait olsun

Kendi modeminizi satın alırsanız sizin için daha az maliyetli olur. Özellikle servis sağlayıcınızda birkaç yıl kalmayı planlıyorsanız modeminizi mutlaka satın almanızı öneririz. Çünkü internet donanımını kiraladığınızda aylık 20 lira ile 50 lira arasında değişen bir ödeme yapmanız gerekir. Ama satın alırsanız daha size daha uygun maliyete mal olur.

2. Kullanacağınız Kadar Hız Kullanın

Birçok kullanıcı internet kotasının tamamını kullanmaz. Sizin ihtiyacınızı 50 Mbps karşılıyorsa 100 Mbps paket kullanmanıza gerek yoktur. bu şekilde bütçenizden yüzde 40 tasarruf sağlayabilirsiniz.Hangi hıza ihtiyacınız olduğu konusunda Telkotürk uzman ekiplerinden teknik yardım alabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey, vakit kaybetmeden iletişime geçmek!

3. Fatura için Pazarlık Yapın

İnternetinizi daha ucuza mal etmek istiyorsanız servis sağlayıcın ile mutlaka pazarlık yapın. Alternatiflerinizin olduğunu, baş bir yerde daha uygun fiyata internet hizmetini alabileceğinizi belirtin. Kibar ama kararlı olursanız kesinlikle sonuç alabilirsiniz. Bunu için Telkotürk tarife danışmanına ulaşmanız gerekir.
Ucuz İnternet`e Nasıl Sahip Olunur? - Telkotürk
Ucuz İnternet`e Nasıl Sahip Olunur? - Telkotürk
Hızlı, özgür ve kotasız internetin keyfini çıkarmak istiyorsanız hemen iletişime geçin. Daha fazla vakit kaybetmeyin!

En Ucuz İnternet Telkotürk

İstanbul başta olmak üzere Türkiye genelinde en ucuz internet paketleri ile müşterilerine hizmet sağlayan Telkotürk ailesine katılabilirsiniz. Müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek abonelik işlemlerinizi başlatabilirsiniz. Herhangi bir problem durumunda müşteri dostu anlayışıyla hizmet sunan Telkotürk ile 7/24 iletişime geçme olanağından yararlanabilirsiniz.
Tel:

0850 330 30 33

Adres:

Şerifali Mah. Turgut Özal Bulv. Quant Plaza No: 154/15 Ümraniye/İstanbul





4 Yorumlar

  1. İnternetinizi daha ucuza mal etmek istiyorsanız servis sağlayıcın ile mutlaka pazarlık yapın. Alternatiflerinizin olduğunu, baş bir yerde daha uygun fiyata internet hizmetini alabileceğinizi belirtin.

    YanıtlaSil
  2. İnternetinizi daha ucuza mal etmek istiyorsanız servis sağlayıcın ile mutlaka pazarlık yapın.

    YanıtlaSil
  3. Kendi modeminizi satın alırsanız sizin için daha az maliyetli olur. Özellikle servis sağlayıcınızda birkaç yıl kalmayı planlıyorsanız modeminizi mutlaka satın almanızı öneririz. Çünkü internet donanımını kiraladığınızda aylık 20 lira ile 50 lira arasında değişen bir ödeme yapmanız gerekir. Ama satın alırsanız daha size daha uygun maliyete mal olur.

    YanıtlaSil
  4. Uzun yılların bilgi birikimi ve profesyonel ekip ile çalışmanın avantajlarıyla kullanıcılarına hizmet sunan Telkotürk, 60 bine yaklaşan kullanıcı sayısıyla Türkiye`nin en büyük internet servis sağlayıcılarından bir tanesidir.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski