Bios Life

Bios Life İnşaat Firması

Bios Life, ticari ve sanayi sektörlerinde faaliyet gösteren şirkettir. Şirketimiz, yenilikçi tasarım anlayışı ve kaliteli işçilik ile ticari ve sanayi projelerini başarılı bir şekilde gerçekleştirmektedir. İnşaat, altyapı, tesisler ve endüstriyel yapılar gibi çeşitli alanlarda uzmanlaşmış durumdayız. İnşaat sektöründe başarıyı sürdürmek ve öncü olmak, büyük bir sorumluluk gerektirir. Ancak bu zorlukların üstesinden gelmek için buradayız, çünkü hep birlikte güçlüyüz. BİOS LİFE Ailesi, kaliteli işçilik, dürüstlük ve çevreye duyarlılık ilkeleriyle yol alırken, müşteri memnuniyetini her zaman odak noktamızda tuttuk. 

Bios Life - Halkalı
Bios Life - Halkalı
Remzi Aytekin`in yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Bios Life İnşaat Firması, 2015 yılında İstanbul`da kurulmuştur. Kuruluş amaçları doğrultusunda kısa sürede kurumsal yapısını tamamlayan firma, çok büyük projelere imza atmıştır. Kentsel dönüşüm, konut, arsa ve villa alanlarında inşaat faaliyetlerini yürüten Bios Life İnşaat Firması bir anda büyük bir ilgi uyandırmıştır. Devasa yatırımcılar, konut sahibi olmak isteyenler ve işyeri sahipleri Bios Life ile iletişime geçerek bilgi almaktadır. Siz de yatırım yapmak veya konut sahibi olmak istiyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Bios Life İnşaat Firması - İstanbul
Bios Life İnşaat Firması - İstanbul
Uzman ekiplerimiz eşliğinde bizzat yerinde konutlarımızı inceleme fırsatı bulacak, sorularınızın cevabını ilk ağızdan alma fırsatını yakalayacaksınız.

Biz Kimiz

Bios Life olarak, proje yönetimi, tasarım, inşaat ve kalite kontrol gibi aşamalarda titizlikle çalışarak müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Yüksek kaliteli malzeme kullanımı ve modern teknolojilerle projelerimizi hayata geçiriyoruz. Biz kimiz? Amacımız ne? Neden böyle bir yola girdik? İşte bu soruların cevabıdır Bios Life. İnşaat sektöründe yepyeni bir soluk getirmek ve toplum yararına yapılar inşa etmek için çıktığımız bu yolda var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. web sitesinden detayları aktarıp firma ile ilgili daha detaylı bilgi vermek istiyoruz.

Hakkımızda - Bios Life
Hakkımızda - Bios Life
Bios Life, iki kuşağa yayılan deneyimlerinden yola çıkarak endüstriyel komplekslerde inşaat sektörüne katkı sağlamak amacıyla 2015 yılında kurulmuştur. Bios Life, sağlam yapıları ve güçlü markasıyla sektörde öne çıkmaktadır. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktayız. İşinde uzman ekiplerimizle birlikte, kaliteli malzemeler kullanarak estetik ve sağlam yapılar inşa etmekteyiz. Müşterilerimizin hayallerini gerçekleştirmek için projelerimizi en ince detayına kadar planlayıp uygulamaktayız.

Bios Life İnşaat Firması olarak, sektördeki yenilikleri takip ederek müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı hedeflemekteyiz. Sağlam yapılar, güçlü marka sloganımızla müşterilerimize kaliteli hizmet sunmaktan gurur duyuyoruz. Şirketimizin Bios Life Yapı ve Aytek olarak alt grup şirketleri bulunmaktadır.

“Bios Yapı, ticari ve sanayi sektörlerinde faaliyet gösterenbir alt grup şirketimizdir. Yenilikçi tasarım anlayışı ve kaliteli işçilik ileticari ve sanayi projelerini gerçekleştirir. İnşaat, altyapı, tesisler veendüstriyel yapılar gibi çeşitli alanlarda uzmanlaşmıştır. Aytek ise kentseldönüşüm ve konut yapımı alanında faaliyet gösteren bir diğer alt grupşirketimizdir. İnsanların daha yaşanabilir ve sürdürülebilir bir çevredekonforlu konutlarda yaşamalarını sağlar. Kentsel dönüşüm projeleriyle eskiyapıları modern ve güvenli konutlara dönüştürür, yeni konut projeleriyle dekaliteli ve estetik bir yaşam alanı sunar. Her iki şirket de Bios Life`n genelvizyonu doğrultusunda faaliyet göstermekte ve müşteri memnuniyetini ön plandatutmaktadır. Bios Life`n, sektördeki deneyimi ve uzmanlığı ile müşterilerine eniyi hizmeti sunmayı hedeflemekte ve bu doğrultuda çalışmalarınısürdürmektedir.”

Yukarıdaki bilgileri aldığımız web sitesini ziyaret ederek çok daha detaylı bilgi elde edebilirsiniz. Bios Life farkını yaşamak istiyorsanız Bios Life Satış Ofisi mekanımıza gelerek birebir bilgi alabilirsiniz.

İnşaat sektöründe başarıyı sürdürmek ve öncü olmak, büyük bir sorumluluk gerektirir. Ancak bu zorlukların üstesinden gelmek için buradayız, çünkü hep birlikte güçlüyüz. BİOS LİFE Ailesi, kaliteli işçilik, dürüstlük ve çevreye duyarlılık ilkeleriyle yol alırken, müşteri memnuniyetini her zaman odak noktamızda tuttuk.

Vizyonumuz - Misyonumuz - Bios Life
Vizyonumuz - Misyonumuz - Bios Life
Yönetim kurulu başkanı Remzi Aytekin ile birlikte yönetim kurulu üyeleri ile kurumsallaşma yapısını oluşturan Bios Life İnşaat Firması, Bios Yapı ve Aytek Yapı alt grup şirketlerden oluşmaktadır. Bizler, BİOS LİFE Firması olarak önemli projelerde başarıyla yer aldık ve sektördeki saygınlığımızı her geçen gün arttırdık. 

LinkedIn ve Kariyer netten iş ilanlarımızı takip edebilirsiniz. Bios Life İnşaat Firması insan kaynaklarına başvuru yaparak cv bırakabilirsiniz. Web sitemizin insan kaynakları sayfasındaki formu doldurup, cv`nizi de pdf olarak yüklemeniz yeterlidir. İnsan kaynakları uzmanlarımız profilinizi inceleyecek, size uygun pozisyon olursa iletişime geçeceklerdir.

İnsan Kaynakları - Bios Life
İnsan Kaynakları - Bios Life
Bios Life firmasında çalışmak büyük bir ayrıcalıktır. İnşaat mühendisi, elektrik ve elektronik mühendisi, işletme, iktisat bölümleri mezunları başta olmak üzere ön lisans mezunu kişiler de başvurularını yapabilir.

Bios Life İletişim

Bios Life inşşat firmasından kentsel dönüşüm, konut, villa veya arsa ile ilgili herhangi bir talebiniz varsa aşağıdaki adresimizde bizi ziyaret edebilir, iletişim numaralarımızdan bize ulaşabilirsiniz.

Bizimle e-posta veya telefon yoluyla her zaman iletişime geçebilirsiniz

 Halkalı Merkez Mah. Evliya Çelebi Cad. No:1 Küçükçekmece İstanbul

info@bioslife.com

 FAX: (123) 123-4567 

3 Yorumlar

  1. Bios Life olarak, proje yönetimi, tasarım, inşaat ve kalite kontrol gibi aşamalarda titizlikle çalışarak müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Yüksek kaliteli malzeme kullanımı ve modern teknolojilerle projelerimizi hayata geçiriyoruz.

    YanıtlaSil
  2. Bayıldım Projelerinize.

    YanıtlaSil
  3. Bios Life, ticari ve sanayi sektörlerinde faaliyet gösteren şirkettir. Şirketimizin Bios Life Yapı ve Aytek olarak alt grup şirketleri bulunmaktadır.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski