Almanya'da Master Nasıl Yapılır?

Studiewell ile Almanya'da Master

Almanya'da Master Nasıl Yapılır? sorusunun doğru cevabını bulmanız halinde kariyerinizde başka bir ülkede devam edebilirsiniz. Dünyanın en gelişmiş beş büyük ekonomisinden biri olan Almanya'da master yapmayı kim istemez ki? Ancak bunun için de bazı şartları yerine getirmek gerekiyor.
Almanya'da Master Nasıl Yapılır - Studiewell
Almanya'da Master Nasıl Yapılır - Studiewell
Studiewell olarak kariyer yolculuğunuzda öğrencilere yolu aydınlatma ve kariyer yolculuğunda katkı sunmaya devam ediyoruz. Almanya`da yüksek lisans(master) yapmak istiyorsanız uzmanlarımızdan konuyla ilgili detaylı bilgi alabilirisiniz.
Studiewell ile Almanya'da Master - Studiewell
Studiewell ile Almanya'da Master - Studiewell

Almanya’da Master Kaç Yıl?

Almanya'da üniversite eğitimi görmenin birçok faydası vardır. Eğitim süresi Türkiye`ye göre daha kısa sürmektedir. Lisans süresi 3 yıl, yüksek lisans(master) süresi 2 yıldır. Lisans eğitimini tamamlayan öğrenciler hiç vakit kaybetmeden yüksek lisana başlayabilir. Zaman açısından çok önemli bir avantaj elde eden öğrenciler, mezun olduktan sonra oturum almak ve çalışma koşullarında da avantajlı konuma gelmektedir.Ayrıca yüksek lisans yapmak için çok yüksek bütçe ayırmanıza gerek yoktur. eğitim bütçesi çok yüksek olan Almanya, yurt dışından gelen öğrenciler için da cazibe merkezi konumundadır. Studiewell danışmanlık firmasının uzmanlarından alacağınız rehberlikle harika bir kariyer yapabilirsiniz.
Almanya’da Master Kaç Yıl - Studiewell
Almanya’da Master Kaç Yıl - Studiewell

Almanya`da Yüksek Lisans Ücretleri

Almanya`nın en iyi üniversiteleri dahil olmak üzere 350-500 Euro arasında değişen yıllık maliyetler söz konusudur. Yaşam maliyetlerinin de 450-600 Euro arasında değişen ülkede bir öğrencinin maddi olarak hiçbir zorluk yaşamadan hem lisans eğitimini tamamlaması hem de yüksek lisans(master) yapması mümkündür.
Almanya`da Yüksek Lisans Ücretleri - Studiewell
Almanya`da Yüksek Lisans Ücretleri - Studiewell
Telefon:

0552 817 62 52

2 Yorumlar

  1. Almanya'da Master Nasıl Yapılır? sorusunun doğru cevabını bulmanız halinde kariyerinizde başka bir ülkede devam edebilirsiniz. Dünyanın en gelişmiş beş büyük ekonomisinden biri olan Almanya'da master yapmayı kim istemez ki? Ancak bunun için de bazı şartları yerine getirmek gerekiyor.

    YanıtlaSil
  2. Lisans eğitimini tamamlayan öğrenciler hiç vakit kaybetmeden yüksek lisana başlayabilir.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski